Jacob Sandberg

VD / Ägare
Jacob startade som fastighetsmäklare och har arbetat med fastighetsförvärv och fastighetsutveckling sedan mitten av 90-talet. Han har gedigen erfarenhet av förädling och finansiering av projekt.

Jesper Hasseltorp

Projektchef
Jesper är projektchef med inriktning på försäljning. Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har tidigare drivit två fastighetsmäklarkontor i Stockholm.

Birgitta Hägg

Ekonomichef
Birgitta ansvarar för den ekonomiska styrningen av vår verksamhet, vilket inkluderar samtliga projekt, bolag och bostadsrättsföreningar. Hon har lång erfarenhet inom ekonomiområdet från bl.a. MTG koncernen (Modern Times Group) och finansbranschen.

Peter Wahlström

Produktionschef
Peter ansvarar för produktionen av våra projekt. Han kommer närmast från Projektbyrån där han arbetat som Affärsområdeschef/Projektchef i 8 år. Peter har även ett 30-årigt förflutet inom NCC i olika befattningar.

Fredrik Lundberg

Entreprenadchef
Fredrik ansvarar för produktionen av våra projekt. Han kommer närmast från en roll som Projektchef på Allegro, Oscar Properties fd byggverksamhet, och har 10 års erfarenhet av entreprenadverksamhet med fokus på större bostadsprojekt.

Sophie Nilsson

Ekonomiassistent/Administratör
Sophie ansvarar för leverantörs- och kundreskontra, är behjälplig med redovisning och övrig administration samt med kundrelaterade ärenden. Hon började på FFAB i februari 2020 och har tidigare lång erfarenhet från liknande kombinerade roller som ekonomiassistent, assistent, administratör och support.

André Rosberg

Affärsutvecklare
André Rosberg ansvarar för affärsutveckling och har sedan 2004 arbetat med fastighetstransaktioner samt utvecklingsprojekt för noterade bolag.

Fredrik Rydergård

Projektutvecklare
Fredrik ansvarar för att utveckla våra projekt – och driva dem från första idé till verklighet. Han har tidigare jobbat på flera bostadsutvecklingsföretag med både förvärv, detaljplaner och entreprenad på sitt bord.