Välkommen hem till Ursviks allé

I natursköna Ursvik växer ett levande bostadsområde fram där vi utvecklar 27 bostäder om 2–4 rum och kök. Läget erbjuder både närhet till naturreservat och till Stockholm city, som med en utbyggd tvärbana till våren 2022 förbättras ytterligare.

Ursvik är ett ständigt expanderande område med närhet till både Kista, Solna och Sundbyberg. I direkt närhet till bostaden finns ett flertal restauranger, gym och skönhetssalonger. I området finner du även Igelbäckens naturreservat som erbjuder plats för uteaktiviteter såväl under soliga sommardagar som en kall vinterdag.

För visning kontakta mäklare här.

27 nybyggda bostäder

Lägenheterna är utrustade med moderna förstklassiga kök från Ballingslöv och fullständig maskinell utrustning. Vackert genomgående trägolv i samtliga lägenheter. Badrummen är helkaklade med tvättmaskin.

Ett stenkast bort finns ett flertal restauranger, gym och butiker. I området finner du även Igelbäckens naturreservat med uteaktiviteter både soliga sommardagar och kalla vinterdagar, med fina skidspår.

Föreningen godkänner fri uthyrning och även möjlighet att köpa bostäderna som juridisk person.

Fakta om projektet

Projektnamn: Ursviks Allé
Kommun: Sundbyberg
Område: Ursvik
Antal lägenheter: 27 st
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Bostadstyp: Lägenhet, 2-4 rok
Status: Försäljning pågår
Inflyttning: 2020

Slutsålt.

Sålda bostäder:

27

Bostäder kvar:

0

För Niklas var uteplatsen avgörande

När Niklas Trang, 29 år, ville hitta ett nytt boende letade han efter en minst lika stor uteplats som den han tidigare hade haft. När den första köparen hoppade av fick han chansen att köpa en sådan lägenhet i Brf Ursviks allé.
– Det var tjugofyra nervösa timmar av nagelbitande, säger han.
Läs intervju

Helkaklade badrum
med tvättmaskin